Followers

Semoga Maksu & Baby Selamat

Wednesday, November 18, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...


Hari nih Lisa rasa down sgt sbb maksu berada dlm labour room di Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang... Semlm lebih kurang kul 8.45 mlm air ketuban maksu dh pecah, pastu kami antar g Hospital Baraqah (Bandar Puteri), lepas check sumer rupanya baby dh berak kat dlm tp pintu rahim br jer buka 1cm, kami tunggu doc smpi, pas doc check beliau bgtau kemungkinan Subuh nanti br maksu bersalin... Kami pun blk dlu tinggalkan uncle & mama utk tunggu maksu...
Pastu lebih kurang kul 1.15 pg uncle call bgtau maksu kena transfer ke HTAR sbb jantung baby dh lemah, mak & ayah g HTAR tp tak boleh nak tgk maksu, doc HTAR bgtau baby ok pastu soh tunggu lg.. Smpi la ke pagi nih maksu lom bersalin @ dioperate lg... Lisa harap maksu & baby akan selamat nanti...
Sama2 yer kita doakan maksu & baby..


0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket