Followers

Barang-barang Hantaran

Thursday, November 12, 2009

Salam kawan2...

Kali nih lisa nak citer ttg brg2 hantaran kami dulu erk..

Brg2 hantaran dari lisa utk syg digubah @ dibuat oleh angah, tema kaler hantaran gold + putih, simple sgt dan tidak menggunakan aksesori yg byk. Angah cuma gunakan bunga artificial + tali guni + riben. Bekas utk brg hantaran angah gunakan bakul yg diguna semula (jimat kos) cuma buang tangkai bakul tu jer, pastu dialaskan dgn kain berwarna gold. Inilah brg2 hantaran lisa utk syg


Brg2 hantaran utk syg - Sirih Junjung, Tafsir Al-Quran, Kasut + Stokin, Belt + Wallet + Handkerchief, Perfume + Toiletries, Kemeja + Seluar, Buah2an, Coklat & Jeruk

Kita beralih pulak pd brg2 hantaran dari syg utk lisa erk.. Brg2 hantaran dibuat @ digubah oleh Kak Ha (biras lisa) dan ibunya, tema kaler gold + kuning, simple n menarik, aksesori yg digunakan bunga artificial + riben organza (ada brg yg diguna semula). Inilah rupanya hantaran utk lisa dr syg

Brg2 hantaran utk lisa - Sirih Junjung, Pulut Kuning + Bunga Telur, Tafsir Al-Quran, Sejadah, Telekung, Kasut + Beg, Perfume + Toiletries, Buah2an & Coklat

Kami bertukar hantaran 9 dibalas 9 tau, mmg takde ikut adat pun, yg penting kedua belah family setuju

So jumpa next entry erk, lisa citer ttg bunga telur lak erk.. Daaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket