Followers

cerita hujung minggu

Monday, November 2, 2009

Salam geng..


Meh la nak kongsi citer ujung minggu lepas, aktiviti shopping bersama mak & angah..
Lisa beli sandal dgn kasut jer, dh amik pic tp tak sempat nak upload lg, ala sandal biasa jer pun..
Sandal utk wat g blk keje jer hehehe, kasut tu lak yg tinggi tp rata jer tapaknya, utk kegunaan masa g jalan2...
Eh! lupa lak nak bgtau kami g shopping kat Jusco Bukit Tinggi Klang sbb dekat jer dgn umah...




Pastu ari ahad lisa, mak, ayah, angah & adik g dinner kat SHOWRU Kelana Jaya, best gak tmpt tu.. Ayah yang belanja dinner pastu tmpt mkn tu angah yg cadangkan.. kat SHOWRU tu byk stall makanan, ada western, segala mcm mee, nasi ayam, burger, char kue tiaw & sizzling.. Klau sape2 yg tau tu mmg lisa cadangkan korang g mkn kat sana, waktu diorg beroperasi dr pagi smpi ke malam..

 
 
 
 
 
 
 

So takat nih dlu erk, nanti lisa masukkan pic erk.. daaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket