Followers

Sepupu kecik Lisa

Thursday, November 19, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Semlm tghari Lisa & family sumer happy dah sbb maksu selamat menjalani pembedahan mengeluarkan baby beliau, masa kul 2 ptg semlm Lisa, Ela & Afiq g tgk maksu & baby tp tak dpt lama2 pun huhuh..
Kitorg dtg balik tgk maksu kul 5.30 ptg masa tu Afiq tak ikut dh, mak, ayah, Lisa & Ela jer yg g masa kul 5.30 ptg tu, Uncle & Mama dh g awal2 dh..
Isk mmg seronok sgt bila ada baby nih.. Ok la Lisa takmo citer byk lagi erk.. Lisa kenalkan sepupu kecik Lisa.. Tadaaaaaa


Muhammad Izz Darwish, berat 3.3kg, berusia sehari

Darwish tgh tdo masa Lisa dtg kul 2 ptg

 
Tgk dh buka mata dh...
  
Inilah ayah Darwish, En. Jeffary
 
Ini plak ibu Darwish, Pn. Jusni Marni (maksu tgh lemah lg nih)
 
Hah.. ini plak Lisa, kakak sepupu Darwish hehehe
 
Ok erk smpi sini dlu, sebenarnya ada citer sedih disebalik kegembiraan ini, esok la Lisa citer ye.. Daaaaaaa


0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket