Followers

Rindu Sangat2

Wednesday, November 25, 2009

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Entri sesaja nih utk suami tercinta tau, skrg nih Jeff tgh on the way datang cni (hati2 drive tau sayang - cam ler Jeff baca erk hehehe).. Yeah2 tak sabar nak menyambut suami, rindu sgt2 nih tau.. Kami tak jumpa dh 16 hari tau, lama tu...
Kesian kat Lisakan huhuh tp kenalah Lisa bersabar sementara nak dptkan kerja kat Kuantan, skrg nih tgh usaha gak survey2 kerja. Lagipun Lisa masih tunggu rumah yg Jeff plan nak beli tu dulu, bkn apa senanglah nanti klau dh dpt kerja kat sana, klau nak berulang dr rumah mak kat Kemaman mmg agak jauh ler.. So, kwn2 doakan agar Lisa cepat dpt rumah & kerja kat Kuantan ye (macih atas doakan kwn2 tu..)
Saja je Lisa masukkan pic2 renung-merenung nih utk mengubat rindu hehehe..

 
 
 
Jumpa lagi next entri erk kwn2... Daaaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket