Followers

Tengok movie

Friday, June 18, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ni nak update citer masa mlm Rabu aritu, Lisa n hubby g tgk movie citer terbaru Jackie Chan "The Karate Kid".. Lisa ni peminat Jackie, setakat ni tak pernah lg miss tgk citer2 dia heheh.. Pada Lisa citer ni mmg best sgt cuma masa awal2 tu cam boring skit la tp takde la smpi Lisa terlelap lak kan.. Sape2 suka citer action jgn ler lepaskan peluang tgk citer ni erk.. Lisa bg 5/5 bintang heheh.. Ok la kwn2 Lisa nak wat agar2 laici ni.. Daaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket