Followers

Barang-barang Baby

Saturday, June 12, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hai kwn2, sihat tak sumernyer? Lama dh Lisa nak masukkan entri ni, citer pasal beli brg2 baby kami..
Masa family Lisa dtg sini aritu, semua sibuk ajak g beli brg2 baby, ye la Lisa pun dh cukup 7 bln, takkan nak tangguh2 lg beli brg, jd Lisa pun bwk la family g beli brg sebelum family bertolak balik ke Shah Alam..
Ini la antara brg2 yg family Lisa beli utk baby kami ni.. Lisa cuma perlu beli set tilam n bantal baby, almari baby dgn bakul baby jer..
Brg2 keperluan utk Lisa nanti mak yg akan belikan, masih tak pasti lg nak guna produk yg mana satu lepas bersalin nanti, jd Lisa serahkan pada mak je utk buat pilihan.. Beruntung betul Lisakan heheh..
Meh la layan gambar2 brg baby ni erk.. Daaaaaaa
Yang ni dpt free sbb byk beli produk Pureen

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket