Followers

Check up di Klinik Kesihatan Balok

Wednesday, June 16, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Semlm Lisa g check up lagi kat Klinik Kesihatan Balok, ermmmm ada berita tak best la huhuh.. Berat Lisa turun sekilogram, misi bising skit tanya nape berat turun.. Lately Lisa mmg ada kurang selera makan pun, tu mungkin punca berat Lisa turun, misi ckp kena mkn sikit2 tapi kerap takut nanti baby kecik jer, risau lak bila misi bgtau camtu.. Pasni kena la kerap makan, amik biskut dgn buah ok kot... Lagi 2 minggu kena g check up lagi utk pastikan berat Lisa naik.. Misi pun hairan sbb misi ckp patutnya org peknan nih bila baby makin nak cukup bulan lg kuat mkn tp Lisa ni terbalik plak heheh.. Nak buat camner dh takde selerakan tp pasni kena la fikir ttg baby dulukan "Baby 1st" kan.. Doakan Lisa ada selera makan yer kwn2.. Meh tgk rekod berat badan Lisa erk.. Utk 3 kali g check up.. Ok kwn2 see u next entri.. Daaaaaaaa



5 Pendapat:

Hana Picca said...

kena makan lebih skit ni..:)

MyRule said...

long...pi cari makanan yang sedap2 long...sure kuta makan macam akak..heheh

fikaryna said...

setuju ngan myrule..g makan tmpt sedap2 cam kat hotel baru selera balik ker..

baby western kot..hehe..

Lisa said...

hana, kak mai & ryna..

ala klau dh takde selera mkn yg mmg sedap n feberet pun tak lalu dah huhuh..
skrg ni takleh tinggal telan vit jer la..
doakan lisa n baby ok erk..

Lisa said...

ryna,

dulu masa awal2 peknan mmg dok nak pulun western jer tp la nih dok rs nak mkn ikan jer heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket