Followers

Makan-makan

Wednesday, June 2, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Hai kwn2, kali ni Lisa nak citer pasal mkn2 masa family Lisa dtg cni aritu, hari Sabtu lepas kami bwk family Lisa g mkn kat restoran yg glamer dgn sata & otak2 mmg mabeles lah heheh, nama restoran nih Restoran Aziz Satar tp bkn pak Aziz pelakon tu ye taukenya.. Dulu Lisa pun ingat pak Aziz tu yg punya restoran tp rupa2nya bkn la heheh, pada sape2 yg agak terliu tu meh la dtg cni nanti Lisa bwk g restoran tu ye..
Pastu mlm pas maghrib kami g mkn kat restoran Padi, Lisa tingin lak nak mkn western food, adik2 Lisa pun order yg western gak heheh, jom ler layan gambar2 makanan nih erk... Daaaaaaaa...
 

3 Pendapat:

fikaryna said...

lisa..sedapnya sata ngan otak2..lat tpg x adk..huhu..

kalau lis buat bisnes..ryna dah tenpah n mintak pos ke tph..huhu..

cinta_north2south said...

adoi lisa,...i since blum mengandung dah teringin nak makan sata. err ada tak jual sata frozen rasa2nya?

Lisa said...

ryna : meh la dtg cni, lisa belanja mkn sata n otak2, ajak ler cik abg honeymoon kat cni.. erm takleh nak pos ler ryna nanti tak fresh

lis : klau yg frozen rsnyer cuma ada popia otak2 tp sedap gak la

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket