Followers

Shopping 30-08-2009

Monday, September 7, 2009

Salam 17 ramadhan 1430H..

Entry kali nih lisa nak citer ttg citer ari ahad 2 minggu lepas, ada ter’skip’ citer lak aritu hehehe
Ahad tu lisa 1 family (ayah, mak, angah n ela) g jusco bukit tinggi, lisa plan nak beli kasut utk sanding tp tak jumpa yg sesuai n menarik hati lisa huhuh susahnya nak cari kasut sanding nih.. tp lisa ada beli perfume kat bodyshop utk wat hantaran nanti heheh
Pastu kami g mydin usj ayah nak cari baju melayu, lisa lak beli produk Olay utk wat hantaran gak ni.. yg bestnya sebelum masuk kat dlm mydin tu tiba2 angah tunjuk dress labuh sesuai utk lisa pakai masa potong kek nanti, ye la baik lisa beli baju yg lisa leh pakai lg pastu hehehe, adik2 lisa klau tang budget2 nih mmg terror tak mcm kakak diorg nih.. murah lak baju tu senyum smpi ke telinga la lisa aritu, tak dpt kasut tp dpt baju utk potong kek, best2 hikhikhik


Jadi brg2 hantaran utk lisa dh complete dh yeahhhh... dah boleh bg kat jeff terus masa jeff dtg time nak nikah nanti hehehe

p/s: tgh hitung waktu nk nikah jer nih, mudah2an semuanya berjalan lancar aminnnn...

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket