Followers

Sabtu ~ 29-08-2009

Wednesday, September 2, 2009

erm nih nak citer pasal sabtu minggu lepas, lisa dgn mak g tempah mak andam & khemah...
harga utk andam time sanding, sewa kerusi pelamin & fotografi RM1000 (deposit mak dh byr rm200)
utk khemah lak rm1140 (deposit mak byr rm300), utk khemah nih lisa amik skali dgn brg2 dapur, pinggan n cawan, khemah mkn beradab 1, khemah tetamu 3, khemah kosong 1, rs dh berbaloi dh harga tu...

hah nih nak citer sbb apa lisa sewa kerusi pelamin jer hehehe sbbnya pelamin nanti angah yg buat, utk bilik pun angah yg deco gak, selagi leh jimat mmg lisa jimat, lisa nih jenis anak dgr ckp mak (perasan nih tp mmg betul pun).. byk jimat klau boleh buat sendiri, nanti kain langsir utk pelamin dgn bilik leh wat langsir utk tingkap lak hehehe bijakkan lisa..

ttg mak andam lak, nih lisa amik yg masa mekap maksu lisa thn lepas masa maksu kawin, mmg cantik, pastu tak berkira sgt pun hehehe, nanti nak minta kak izza (nama mak andam tu, actually kak izza nih ustazah tau tp jenis sempoi jer hehehe) tlg touch up mekap time potong kek skali...

hah nak citer tukang amik gambr plak, jurugambar tu nanti suami kak izza nih jd senang la nak berkerjasama lgpun umah dekat gak la dgn umah lisa... nanti lisa masukkan gmbr yg abg helmi nih amik time maksu kawin erk, lisa tak simpan lak dlm pc nih.. tunggu tau..

ok la abis citer ttg ari sabtu tu, esok insyaAllah lisa citer ttg lisa g shopping 1 fmly erk...

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket