Followers

Nak Raya dah...

Thursday, September 17, 2009

Salam geng.. entry kali nih nak citer ttg Raya yg bakal menjelma tak baper hari jer lagi nih hehehe

Hari Isnin baru nih lisa dpt biskut yg lisa order dgn Ika, Selasa tu plak dpt biskut raya yg order dgn kak Nora & kerepek pisang & muruku dari kak Ida, utk tahun nih mmg tak order byk pun, mak lisa bising nanti lgpun sbb nak kenduri dh nanti, jd kena la berjimat cermat..

Untuk baju raya thn nih pun lisa pakai baju baru tp lisa dh tempah lama pun baju tu heheh, kebetulan tema kaler utk raya nih purple kena sgt la dgn baju lisa tu.. alhamdulillah tak perlu susah2 nak beli lg..

Erm semlm tiba2 terasa nak mkn kek pandan layer lak huhuh, terus lisa order dgn kak Arz (klau kwn2 nak order leh la jenguk kat cni)
, plan nak potong kek tu di pagi Raya tp tak tau ler sempat ke tidak kek tu bertahan hehehe, tp takpe kak Arz kata pas Raya leh order lg.. nyum nyum nyum tak sabar rs nak mkn kek, ini la kek yg lisa nak tempah, esok kak Arz akan antar kat opis nih hehehe
-> menarik tak??

Tp kek kali nih lisa request utk tebalkan skit kek span tu, kak Arz ckp boleh buat yeh!yeh! nih yg buat sayang kat kak Arz nih umuahhhh, macih byk kak Arz…

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket