Followers

Muka Baby Blur Contest

Tuesday, January 11, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Wahhhhh!!!! kena tag contest dgn kak mai plak ni, erm kena pilih pic baby yg agak2 nampak blur la maksudnya ni kan hehehe.

Syarat2 yg dikehendaki adalah..............
1) menjadi followers blog ini - ok dah follow
2) letak banner aka gambar aqil di side bar blog anda - ini pun dah letak
3) juga letakkan banner ini dalam entry khas untuk contest ini - tu ada kat atas
4) gambar anak anda mestilah
'dgn muka ala2 blurrr gitu' - erm pic Hadfina yg ni la rasa2nya nmpk blur heheh
5)buat satu entry khas untuk contest ini haruslah disertakan dengan pic anak anda, nama anak, tarikh lahir anak, nama ibu dan jugak ayat2 power yg bersamaan dgn mimik muka tersebut... - ok kat bwh ni erk
NAMA ANAK - Hadfina Nur Iman Binti Mohamad Hanzallah
TARIKH LAHIR ANAK - 12 Ogos 2010
NAMA IBU - Siti Norsaliza Binti Mohd Zaki

AYAT POWER - "Apa la benda hitam yg walid pegang tu erk???"
6) contest ini terbuka untuk bayi yang berumur 1 hari sehingga 4 tahun
7) tarikh tutup adalah pada 25 Jan 2011 (tarikh tutup = tarikh ulang tahun perkahwinan kami..hehe)
8) linkkan entry anda ke bahagian komen (blog ini) untuk memudahkan saya menyemak penyertaan.- ok
9) gambar anak sendiri yer..( taknak gambar anak orang ) - iye anak sendiri
10) juri adalah waz (anak sulong) dan maknye...:)
11) tag kepada kawan2 anda seramai 5 org shj ok - erm tak dapat nak tag kwn la sbb ramai kwn yg peknan blom kuar baby lg, harap dpt dimaafkan..

...hadiah MISTERI menanti anda! *tggu jerla yer, mesti surprise punya!

3 Pendapat:

fikaryna said...

dear..2 muka kiut la..hehe..gud luck yer..

Lisa said...

heheh kiut erk.. rsnya tu yg nmpk cam blur jer..
anyway macih untie ryna

EZAN IDMA said...

Feel Free To join this contest :) tq :)


http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket