Followers

Jalan2 Cari Makan di East Cost Mall

Wednesday, January 5, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Sabtu lepas hubby bwk Lisa & Hadfina g jalan2 cari mkn kat East Cost Mall heheh, semua ni request dari Lisa la.. Meh la tgk kami mkn apa erk, pastu sempat la hubby beli seluar slack utk keje. Entri pendek jer ni nak cepat risau Hadfina terbangun huhuh.. Daaaaaaaa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 Pendapat:

MyRule said...

pina dah pandai pegang botol ke?

Lisa said...

pandai dh kak mai tp kita yg kena adjust jari2 tu klau tak asyik nak tolak botol tu ke bwh jer

SURIA AMANDA said...

gambar last tu menggoda kalbuku...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket