Followers

Gelagat Hadfina Nur Iman

Tuesday, January 11, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ini antara update terbaru tentang buah hati kami Hadfina Nur Iman
- dah pandai meniarap (skrg tgh belajar nak angkat bontot plak)
- dah pandai nak pegang botol susu sendiri
- tak reti dok diam dah bila nak pakaikan baju pas mandi @ kadang2 nak tukar diaper pun membebel2 mulut Lisa ni heheh
- tak boleh tgk Lisa pakai tudung pandai dah nak mengikut (pdhal g jemur kain jer pun huhuh)
- bila kita berckp through hp mulut Hadfina pun cotcetcotcet gak heheh
- suka sembur2 air liur pastu jerit kuat2
- skrg dah mandi air sejuk jer, takde dah mandi air suam
erm tu jer rsnya buat masa skrg ni, klau ada yg terbaru nanti Lisa update lg erk.. Meh la tgk gelagat Hadfina erk.. Daaaaaa
 
 
 
 
 
 

3 Pendapat:

MyRule said...

cekci oo baju biru fina tu..... :p

Lisa said...

hehehe kitorg panggil baju bebet kak mai, nek bu dia belikan kat pangkor, along mmg suka bj camni hikhikhik

cinta_north2south said...

gambar yang atas sekali tu comel betul!

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket