Followers

Ngidam nasi ambeng

Tuesday, July 27, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Erm Lisa ngidam nasi ambeng tp lom dpt lagi lepas ngidam nih huhuh.. Tadi adik g pasar mlm tp gerai tu tak buka pulak... Harap2 esok boleh dpt la ye.. Ini la rupa nasi ambeng ye kwn2, Lisa tunjuk kat kwn2 yg tak tau camne rupanya nasi ambeng ye.. Ok la mudah2an dpt la lepaskan ngidam Lisa nih yer...

4 Pendapat:

cinta_north2south said...

alamak..tetiba teringin nak makan benda yang sama la lisa. dedulu masa keja kat KL, selalu tapau nasi ambeng kat keramat. kat penang ni mana nak carik nasi ambeng ye? huhuhu...

fikaryna said...

moga dapat..kat tepen lagi ssh nak jumpa..nasib x teringin..hehe..

lisa..dah dekat dah baby nak kuar..moga selamat semuanya..

MyRule said...

Long, Mem esok buat makan2 nasi ambang utk farewell kak yuyu..hehhe...meh la join..

P\s: Akak pun first time nak rasa ni..:P

Lisa said...

lis : tu ler lama dh teringin tp kat kuantan tak jumpa pun.. insyaAllah hari ni dpt ler heheh

ryna : hari nih nak cuba lg cari ryna, cni mmg ada jer maklum ler dok kg senang cari

kak mai : erm kak mai tak pernah mkn nasi ambeng erk, along dulu kecik2 slalu mkn nasi ambeng kat masjid, mkn ramai2 dlm dulang best oooooo

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket