Followers

Berita Gembira + Sedih

Friday, July 23, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Haiiiii kwn2, semua sihat tak? (ceh cam ler ada yg jenguk blog Lisa nih hehehe, ada ler tu walaupun seorg duakan.. )
Kali nih nak kongsi kegembiraan + kesedihan sedikit dgn kwn2 tau.. Berita gembira ialah Lisa akan berada di rumah family Lisa sehingga abis pantang nanti insyaAllah.. Berita yg tak best = sedih plak Lisa akan PJJ dgn hubby ler jwbnyer huhuh.. Sentiasa berdoa semoga hubby sempat smpi masa time Lisa nak deliver nanti, dah pesan kat hubby siap2 soh sentiasa standby hp dekat dgn hubby heheh.. InsyaAllah kami akan hadapi semua ini dgn jayanya sbb kamikan pernah PJJ gakkan.. cuma kali ni berbeza skit la kan..
Apa2 pun home sweet home utk Lisa kan.. harap2 Ahad nanti Lisa tak nangis la yer huhuh...

4 Pendapat:

cinta_north2south said...

Pantang kat rumah mak ye? BESTnya...

Lisa said...

lis : iye la sbb cucu sulung belah family lisa, alhamdulillah hubby pun faham heheh.. mmg best sgt2 cuma jauh dgn hubby jer la huhuh

Hana Faza-same person said...

selamat menjalaninya dan semoga Allah permudahkan semuanya :)

Lisa said...

terima kasi hana

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket