Followers

Tayar Sukan

Friday, August 14, 2009



Lisa nak citer lak ttg nape lisa letak title blog nih “Tayar Sukan” hehehe...
“tayar sukan” @ sport rim nih adalah punca utama perkenalan antara lisa dgn jeff, kelakarkan hehehe..
KAMI mula rapat melalui sms pada 01-02-2009 ari Ahad. Sebenarnya b4 this KAMI cuma kenal melalui forum kelab keta yg lisa join “Protoncoupe”, pastu lisa ada incharge utk t-shirt kelab, so kenal la dlm tu atas urusan jual beli t-shirt sahaja.. Tup2 ahad tu lisa dpt sms dr jeff… Lisa citer lebih kurang jer tau sesi perkenalan KAMI nih…
Jeff : Sport rim nak jual RM2K
Lisa : Mahalnya smpi RM2K, tak mampu ler huhuhu
Jeff : Takpe, saja je sms kat semua
Lisa : Owh ok, saja je lisa reply tgh bosan nih teman mak n angah shopping..
Jeff : Aik shopping pun bosan erk..
Lisa : Mmg tak suka shopping pun huhuh letih kaki tau dok pusing2 nih…
Sms berterusan…
Jeff : Ok la ada keje nak buat nih, nanti free2 sms la saya..
Lisa : Orait, nanti lisa bosan lisa msg erk, take care.

Nak dijadikan citer, semenjak dari ari ahad tu KAMI berterusan berhubung tp melalui sms sahaja. Tak jumpa lagi tp masing2 dah rasa suka & ada perasaan syg, lisa mmg cepat mesra pastu caring lak tu hehehe (puji diri sendiri nih)…
Itulah kisah bermulanya percintaan kami nih, citer kat kwn2 sumer gelak sbb punca KAMI kenal atas urusan nak jual “tayar sukan”, tup2 bertukar hati & perasaan plak..

Pasni lisa citer plak ttg perjumpaan jeff, lisa n family lisa utk pertama kali.

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket