Followers

Jumpa utk pertama kali - 20 Feb 09

Monday, August 17, 2009

Kali nih lisa citer pasal pertemuan jeff, lisa n family lisa erk.. for the 1st time kami bertemu lisa bwk terus family utk dikenalkan dgn jeff.. mula2 patutnya kami nak jumpa ptg 20-02-09 tu tp mak suruh jumpa mlm nanti jer..
ingatkan jeff takmo jumpa dh tp jeff betul2 ikhlas dgn lisa huhuh time tu mmg happy sgt, walaupun berdebar2 tp tak sabar nak bertentang mata..
kami n family jumpa lebih kurang jam 9.30 mlm di sebuah restoran di kg. Jawa Klang.. sbb pertamanya dekat dgn umah anak buah jeff nanti soh jauh2 sesat lak jeff nih hehehe..
Masing2 (jeff n lisa) nmpk cool jer masa jumpa tu tp dlm hati nih dupdapdupdap berdebar2 hehehe..
Alhamdulillah family lisa leh terima jeff, mcm2 citer kluar nak plak dgn adik2 lisa yg loyer skit mmg happening ler suasana dinner time tu..
Jeff minta izin utk kluar dgn lisa esoknya, mak ayah bg tp dgn syarat lisa yg g amik jeff hehehe (ada citer disebalik peristiwa nih..)
Lebih kurang smpi kul 12 kami borak2.. pastu apa lg balik umah ler.. jeff sempat lg bg buah tgn keropok keping dr terengganu (pandai betul amik hati jeff nih hehehe)

Ok nanti sambung erk, lisa nk citer pasal beli cincin tunang lak...

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket