Followers

Rancangan nikah n majlis

Thursday, August 20, 2009


Ok kali nih lisa nak citer ttg majlis perkahwinan kami yang tak lama jer lagi akan berlangsung…
19-08-2009 dah settlekan borang utk permohonan berkahwin, insyaAllah 01-09-2009 nanti akan dpt kebenaran bernikah.
Mudah2an kami boleh bernikah awal sempena bulan yg diberkati nih... Moga ditingkatkan keimanan di bulan Ramadhan ini, amin... Tarikh 26-09-2009, kami akan buat majlis sambut menantu, maksudnya lisa kena g umah jeff dulu nanti la.. lgpun ini permintaan family sana sbb nak wat kenduri masa raya dan kebetulan abg zul sefamily a.k.a abg jeff akan blk beraya kat cni (erm abg zul n family dok kat sabah)
Tarikh 17-10-2009 plak majlis bertandang kat umah lisa, mudah2an majlis kami berjalan lancar nanti. Amin….

Sekarang nih dlm proses nak antar printing kad jemputan (lisa create sendiri jer kad jemputan kami tu…)
Kad akan diedarkan @ dipos pada :
- minggu ke-2 puasa utk belah jeff
- minggu ke-2 pas raya puasa untuk belah lisa

Byk lg lom settle utk majlis kat umah lisa nanti bunga telur , door gift, langsir utk pelamin n bilik, khemah, baju lisa pun lom tempah lg nih, mekap n fotographer pun lom cari lg nih.. huish byk benda lg lom settle rupanya.. insyaAllah mudah2an semuanya leh settle seperti yg lisa harapkan…

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket