Followers

Suka-suka jer ni...

Wednesday, May 19, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lama betul blog ni tak di'update'kan, bkn Lisa tak rajin cuma bz skit menyiapkan coklat2 utk promosi, pasni nak buat giveaway plak heheh, tunggu erk kawan2 yg Lisa syg...
Hari ni nak citer pasal inai jer, mmg dh lama plan nak pakai inai tp takde masa, pastu masa blk Shah Alam aritu Lisa g Mydin, terjumpa lak inai lukis segera tu, apa lg Lisa pun beli la smpi 2 kotak heheh excite kat kuku je.. Pakai tak sampai 2 jam pun Lisa terus cuci, tgk2 merah lak inai ni, suka sgt2 tau.. Ini la rupanya pas Lisa pakai inai...
 

5 Pendapat:

fikaryna said...

rajinnya..cantik jugak eh..

Lisa said...

ryna,

lisa guna inai yg ada muncung tajam tu je, takde la kotorkan tgn heheh
tiba2 tingin lak nak pakai inai, ingat masa majlis aritu heheh

StrewberiManis =) said...

nak sikit buleh?
heee =)

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe cantik :)

nak pakai jugak hehe

Lisa said...

StrewberiManis : boleh2 meh dtg umah akak

Eija : isk eija takleh pakai lg, nak kawin dh kan, sabar tau dik

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket