Followers

Kisah hari minggu

Sunday, May 23, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Fuhhh hari ni, hari utk mengeluarkan peluh bg Lisa & hubby heheh, hah! nak tau sbb apa erk... Sbbnya Lisa & hubby sibuk dok kemas umah, kemas bilik & susun atur brg2 umah kami yg tak berapa byk ni.. Kami dok sibuk mengemas sbb next week family Lisa akan dtg, yer la hari Jumaat nantikan cuti, so apa lg cuti2 ke Kuantan - Kemaman la... Isk2 tak sabar nak tunggu family Lisa dtg cni..
Lg 1 sbb peluh mencurah2 ialah hubby request nak makan ketam masak lemak cili api, kami dah beli ketam ptg semlm jd pagi td kami g pasar tani kat dgn stadium Kuantan utk beli sayur, cili api, halia jer la.. Erm pastu Lisa dok minta hubby belikan buah laici nyum3... Kwn2 tgk jer la gambar2 yg Lisa amik nih erk heheh, jgn kecur liur dah ler tau... Daaaaaaa

4 Pendapat:

Hana Picca said...

rajinnya masak..

Lisa said...

hana: hubby request tu yg gagahkan diri jugak

MyRule said...

akak pernah gi pasar tani kat stadium kuantan tu..masa tu tgk ketam berat2 and besau2..huhuhuu

E'za a.k.a aiezza sue said...

suka laici gak..:D

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket