Followers

Kena Tag Lagi...

Thursday, May 6, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lisa nak jwb tag dari Azaziah Hani.. Dapat tag lembu lak nih heheh, mcm2 ada dgn tag nih erk...
1. Thank & link the person that gave you the cow
(JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)
Untuk Azaziah Hani, terima kasih ye sbb sudi tag Kak Lisa dgn lembu nih heheh.. Lembu betina ke lembu jantan nih Hani? Leh wat akikah ni..

2. Bagi balik wasiat ni kat 5 bloggers yg paling active atau 5 paling tak active..
tag COW nie diwasiatkan kepada yang berkenaan....
Kak Mai

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya Kg Sepening Lalat
Kepada nama2 diatas, anda semua telah menerima wasiat dari orang kaya dari Kg Sepening Lalat

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
Layan internet (blog, facebook, cari resepi, baca novel)
Makan snek 
Golek2 peluk bantal busyuk

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
Makanan masa g Sabah last year tp Lisa tak tau nama makanan tu ler.. Mungkin sbb Lisa tak pernah makan makanan camtu sbb tu Lisa rasa cam pelik jer rasanya heheh
Lisa ni jenis yang boleh mencuba makanan tau

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat Facebook
Setakat hari ini Lisa ada 174 org kawan
7. Feveret soalan ni.....camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
Kami kenal melalui 1 forum kereta, 1st time jumpa tu Jeff terus jumpa dgn family Lisa..
Kami dinner kat luar, memang teruja gak la sbb 1st time jumpa Jeff ok je bila Lisa ckp Lisa bwk 1 family (Mak, ayah, angah & iela)
 
Pesanan utk yang dapat wasiat ni, jaga lembu ni baik2 ye, lembu ni dh beralih ke tuan baru dia hehe... Daaaaaa

2 Pendapat:

sLEEping BEauty said...

i ditag kan rupanya....
hehee.
ok nnti i buat ... :)

Hana Picca said...

erkk?? heheh..mekasih...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket