Followers

Hadfina Nur Iman - 10 Bulan

Wednesday, June 15, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Erm lambat plak Lisa update pasal Hadfina sudah 10 bulan, bz dgn tempahan coklat heheh..
Masa 06-06-2011 hari tu bawak Hadfina g klinik utk checkup 10 bulan, awal sbb ikut appointment Lisa skali tu lgpun misi kata klau tak kena cucuk takpe je, cuma klau ada cucuk kena on time la @ awal skit. Check berat Hadfina 8.5kg ye la dgn demam & chicken pox lg tu yg naik skit jer tu beratnya, tapi apapun Alhamdulillah sbb Hadfina masih ada selera makan walaupun tak sihat.
Skrg ni Hadfina :-
- Sudah pandai berdiri lepas tgn lama2, tapi takut nak melangkah lg
- Suka golek2 dgn bantal bucuk
- Sudah tumbuh gigi atas 1 btg
- Erm lain2 tak ingat la, byk sgt kot yg Hadfina dah pandai heheh..
Ni pic terbaru Hadfina ye..

2 Pendapat:

MyRule said...

Rindu kat fina mummy ni...bila boleh jumpa..huhuu

Lisa said...

fina pn rindu mummy jugak huhuh, meh la dtg kuantan, nanti fina leh bwk kwn fina ammar g mandi laut kat umah heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket