Followers

Hadfina Dengan Walker

Friday, June 10, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama sgt2 tak ber'update' blog Lisa ni.. bz skit dgn biz & tak berapa nak rajin heheh.. InsyaAllah pasni kena la rajin2kan diri ni..
Hadfina ada walker tp reuse uncle Awisy dia punya la, dulu kaler kain walker ni oren tp dpt kat Hadfina dah bertukar, tukar kain tu sbb dh teruk sgt rupanya, cari2 dpt la beli kain walker tu, ikutkan takmo kaler pink tp apa nak buat dh tinggal kaler tu jer huhuh, walaupun Hadfina tu girl tp takmo la pinky sgtkan heheh..
Meh la tgk pic2 Hadfina ni erk... Daaaaaaa...
 
 
 
 
 

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket