Followers

Family Gathering - Part 2

Thursday, June 23, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra..

Part 2 ni nak citer pasal mandi-manda plak heheh, punya la excited ummi & walid Hadfina ni nak masukkan Hadfina dlm kolam, jumaat mlm tu jugak g meronda mencari baju mandi Hadfina, last2 beli kat Parkson Berjaya Megamall. Alhamdulillah walaupun mahal skit takpe la janji Hadfina dpt baju mandi heheh.. Eh! lupa plak nk bgtau siap belikan pelampung kaler pink lg hahah..
Ingatkan bila masukkan Hadfina dalam pool dia menangis @ menjerit tp sangkaan kami meleset jauh, Hadfina bkn main suka lagi masuk dlm pool, awal2 masuk dh gelak2. Mula2 walid dia pegang dulu jadi ummi la snap pic Hadfina, pas ummi pegang Hadfina walid takde pn nak snap pic ummi huhuh. Pas ummi penat skit atok n nenek Hadfina plak jaga. Meh la layan pic2 ni erk.. Daaaaaaa...
 
 
 
 
 


0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket