Followers

Cuti CNY - Part 1

Tuesday, March 1, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Fuh! fuh! fuh! tiup habuk dulu la hehehe, lama betul tak berupdate blog kesygan Lisa ni huhuh.. maklum ler bz skit dgn biz coklat, Alhamdulillah masyukkkkkk...
Hah! walaupun Lisa tak update blog tp tetap BW erk.. tp tak tinggal jejak la yer.. BW ekspress jer..
Ni baru nak citer pasal cuti CNY aritu, kami 1 family bersama family besar yg tercinta g bercuti ke Sg. Sembilang Jeram, dekat jer kan tp best dok kat homestay tu, homestay dalam kebun, sesapa rasa nak g boleh la klik SINI erk..
Ni Lisa masukkan pic homestay ni yer.. Nanti Lisa sambung lagi kisah cuti ni.. Daaaaaaa
 
 
 
 
 
 

1 Pendapat:

MyRule said...

cantik gak homestay dia

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket