Followers

Hadfina Nur Iman

Friday, March 18, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lambat betul update pasal our little princess ni, last week sudah 7 bulan ye.. Perkembangan terbaru Hadfina sudah pandai duduk, pandai berdiri, pandai makan Alhamdulillah. Cuma kadang2 ada masalah gak bila Hadfina sudah pandai kenal org ni, susah gak bila takmo dgn org lain huhuh, kadang2 dgn walidnya pn Hadfina takmo. Skrg pn Hadfina dah pandai bermanja2 dgn ummi & walidnya. Kalau dgn ummi Hadfina suka baring kat paha, klau dgn walid, time walid blk keje dh pandai soh walid amik, klau tak sure merajuk.
Lagi Hadfina pantang tgk ummi dia baring2 terus berkejar nak pegang dan berdiri. Erm tu jer kot perkembangan terbaru Hadfina. Meh la layan pic2 terbaru Hadfina ni ye.. Daaaaa
 
 
 
 

2 Pendapat:

adianiez AIDA said...

chomel nyer.... pakai puting ekk???

SURIA AMANDA said...

cute la..rasa nak gigit jer pipi dia tuh..

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket