Followers

Hadfina Nur Iman Sudah 6 Bulan

Friday, February 11, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Semlm kami bawa Hadfina Nur Iman g checkup utk 6 bln, berat Hadfina naik 500gm, Hadfina tak obesiti pun Alhamdulillah... Hadfina kena inject utk Hepatitis dos ke 3, time kena inject bkn main kuat lagi Hadfina menangis tapi bagi susu terus senyap heheh.. Lisa plak kena jumpa doc sbb baru jer ambil pil perancang, dgn batuk n selsema lg huhuh. Hadfina pun selsema juga kesian Hadfina mlm je susah nak tido, klau tido pun tak berapa nak lena.. Next checkup bln 4 nanti, meh la layan pic2 Hadfina ni erk skali dgn pic ummi dia heheh, pic2 ni lama dh ambil tp br jer nak upload huhuh, pastu insyaAllah next entri Lisa citer pasal kami g stay kat Sg. Sembilang erk.. Cuti2 bersama family Lisa.. Ok kwn2 jumpa lg.. Daaaaaaaaaa
 
 
 
 
 
 
 

2 Pendapat:

EZAN IDMA said...

Jom Join Contest Nama Baby :)

http://idmatextile.blogspot.com/2011/01/contest-nama-baby-saya.html

StrewberiManis =) said...

ayooooo ummi, bolattttnya Fina
rasa nak ceom2 je
gerammmmmm tau :D

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket