Followers

Tak Sabar Rasanya...

Wednesday, September 8, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Ermmm apa plak yg Lisa tak sabar nih kan hehehe, tak sabar nak tunggu pengumuman raya malam ni la heheh, klau esok raya mlm nih Jeff blk sini tp klau lusa raya insyaAllah pagi khamis pas sahur br gerak blk sini.. yeahhhh best2 rindu sgt dah kat hubby tercinta.. Iman pun rindu kat walidnya jugak tau...
Agak2 kwn2 semua bila raya erk??? Esok ke Lusa???

Bila time nak raya ni ingat masa zaman2 kecik dulukan, seronoknya la sakan berjalan raya dari pagi smpi ke ptg, yer la nak g collect duit raya, pastu berlumba dgn adik2 n mak sedara duit raya sape paling byk hahahaaaa, tak kira rumah sape2 pun kita main redah jer, yg penting dpt duit rayakan..

Pastu yg lagi best malam2 pasang pelita, main bunga api, main mercun dgn main meriam, yer la masa dulu mana la budak2nya kreatif sgt nak adun nak olah bunga api n mercun tu kan.. main je yg mmg dh dijual tu kan..
Tu semua kenangan time budak2kan.. Apa2 pun Lisa harap kwn2 sentiasa gembira menyambut Syawal nanti ye... Daaaaaaaaa


1 Pendapat:

BigMouth said...

slmt hari raye!!!

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket