Followers

Pergi Klinik Desa

Wednesday, September 15, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Tadi pagi pukul 8.30 pagi Lisa bawa Iman pegi klinik Desa sebab Iman kena dptkan injection Hepatitis B dos ke-2. Alhamdulillah berat Iman dah naik dari 3kg ke 3.8kg. Next appointment diorg bagi pd 18-10-10, masa tu mungkin Lisa kena bawa Iman g klinik kat Kuantan je.. Erm pagi tadi adik Lisa yg teman g klinik tu, kami jalan kaki jer sbb dekat dgn umah.. Isk Lisa masih ada utang pasal entri time deliver tu kan.. Tunggu erk time Lisa betul2 free Lisa citer ye.. Daaaaaaaaaa

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket