Followers

Kamera & Peti Ais

Wednesday, March 24, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Takde citer menarik pun Lisa nak citer cuma nak berkongsi dgn kwn2, semlm hubby Lisa beli kamera Sony, kamera tu utk keje tp boleh la Lisa tumpang2 dok amik pic lain gakkan hehehe.. Pandai sungguh Lisa amik kesempatankan (kena la bijak, betul tak??) hehehe, ini la kamera yg hubby beli tu...
Pastu petang semlm kami g beli peti ais gak brand Samsung, plan asal nak beli mesin basuh skali tp kena hold dulu sbb kewangan tak mencukupi, maklum la dok umah baru nih byk nak kena beli huhuh, tp takpe kena la pelan2kan nak completekan umah.. Ini la peti ais kami...
Ok kwn2 jumpa next entri erk.. Daaaaaa

3 Pendapat:

MyRule said...

Akak x der kamera lagi...huhuuhh

err...peti ais kita macam sama jek long..tapi peti ais aka dah penuh..hehehe

Lisa said...

kak mai : beli la 1 yg murah2 jer pun takpe janji leh amik pic heheh
wah sama erk, tunggu la nanti along tunjuk pic bila dh penuh erk kehkehkeh tungggguuuuuuuuu

MyRule said...

x moh mulah2... nak cari yang best..hehhee kalau mulah2 dah beli dah..sebab nak yang best kena kumpul duit ni...hehehe

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket