Followers

Hadfina Di Jakel Shah Alam

Wednesday, February 1, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Pic ni diambil masa kami ikut mak, angah, ela n hamka g Jakel masa bln 11 aritu, lama betulkan nk update dlm blog ni hehehe.. Biasa la Lisa kan bz sokmo hahaha... Masa ni mmg ramai sgt org memborong kain di Jakel tu, harga mmg kurang sgt2 la, sesuai utk sesiapa jer yg nak beli kain utk majlis bertunang, kahwin, buat pelamin & mcm2 lg la. Klau time Jakel ada buat sale tu time tu la yg sesuai utk memborong kain ye.. Meh la layan pic2 Hadfina yg tak reti dok diam ni heheh... Daaaaaaaaa
 
 
 

3 Pendapat:

Ms AiReEn MoHd said...

oitt budak chumel

atty's said...

bukan main lagi hadfina.

Lisa said...

mommy erin, saya mmg comel heheh sama cam apple mommy erin la..

acik atty, klau boleh 1 jakel tu fina nak pusing heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket