Followers

Entry Pertama 2012

Thursday, January 5, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama btul xupdate blog ni ye.. Takde masa hahaha..
Entry pertama di tahun 2012 ni, apa lg klau bkn citer ttg our pricess Hadfina Nur Iman.
Hadfina skrg dh dok kat nursery sbb ummi dia skrg dah bekerja ye heheh. Alhamdulillah rezeki di thn 2012 ni.
Minggu ni masa hantar Hadfina 2 hari lepas Hadfina ada nangis gak skit2, tapi hari ni 05-01-2012 Khamis Hadfina tak menangis langsung. Hadfina salam ummi n walid, lambai2 pastu flying kiss skali.
Ummi happy sgt2 bila Hadfina ok, semoga Hadfina terus dapat menyesuaikan diri dgn cikgu2 dan kawan2 di nursery Adlina tu. Untie2 n uncle2 doakan Hadfina ok jer erk... Daaaaa

2 Pendapat:

MyRule said...

err..fina gi school pakai baju ni ke?...heheh

Lisa said...

heheh xlah kak mai, ni baju masa celebrate besday dia yg kak mai n ammar xdtg tu huhuh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket