Followers

Hadfina ke Nursery

Friday, December 23, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari ni Lisa hantar Hadfina ke nursery utk half day, kira mcm nak trial dlu la tgk Hadfina camnerkan. Lisa hantar kul 8.30 pg, masa mula2 smpi tu Hadfina berkepit gak kejap tp masa Lisa isi borang pendaftaran tgk2 Hadfina dh hilang, pas sette semua Lisa nak blk tgk Hadfina tgh duduk dgn kwn2. Langsung xingat kat ummi dah Hadfina bila jumpa kawan2. Tapi yg tak bestnya baru trial kaki Hadfina dah bercalar. Lisa perasan masa dah smpi umah lepas amik Hadfina. Adoiii mmg sedih sgt tp kuatkan semangat jer la. Harap2 lepas ni perkara mcm ni xkan berulang lg.
Erm masa g amik tu cikgu yg take care Hadfina bgtau ada kanak2 lain pukul dia tp Lisa biasa jer la nti kang ckp lebih2 kita br jer trial hantarkan. Kena tgk la camne next week, klau sikit2 tu Lisa pejam mata jer la. Cuba tgk kaki Hadfina tu huhuh..

3 Pendapat:

rDnA said...

Adoiii part2 camni yg dina lemah ni.tp nk tak nak kena kentalkn hati.klu sikit2 bolehla buat pjm mata jgn sampai teruk2 sudah..mintak dijauhkn..

d'Sweet Choc Homemade said...
This comment has been removed by the author.
Lisa said...

btul tu dina, kita ni kena kuat semangat jer la, maklum ler dh lama sgt jaga sendiri tu yg sedikit risau nak hantar nursery tu huhuh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket