Followers

Makan Steamboat

Friday, November 4, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Biras Lisa iaitu Kak Za yg belanja kami mkn steamboat ni, masa bulan 10 aritu heheh la ni br nak update kan.. takpe la utk simpanan Lisa jer pn.. Klau yg sudi baca blog Lisa ni Alhamdulillah heheh.. abg ipar Lisa iaitu Abg Bakar tak dpt join sekali so yg ada cuma kami 3 beranak dgn Kak Za 8 beranak.
Terima kasih byk kak Za belanja kami, murah rezeki kak Za erk, nanti belanja tmpt lain plak ye..
Harga takde la mahal sgt tp klau sesiapa yg tak abiskan makanan yg dh diambil tu diorg akan caj ye, dorg buat peraturan tu utk mengelakkan pembaziran, elok gakkan ye la selalunya bila buffet org suka amik makanan byk2 pastu tak makan kan membazir namanya, membazirkan amalan syaitan huhuh..
Lisa lupa la nama restoran tu tp yg pasti ada East Cost .........
Eh! melalut skit dh ni.. ok la meh la layan pic2 ni erk..
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Pendapat:

Ms AiReEn MoHd said...

Lisa mkn steamboat..yummy yummy....nit aura nk Turin Kuantan leh meet auntie lisa

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket