Followers

Bakul Oh! Bakul

Tuesday, November 29, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama betul rsnya tak citer ttg our princess Hadfina Nur Iman heheh.. La ni takleh jumpa bakul @ kotak besar, selagi badan tu boleh masuk Hadfina nak masuk jer.. Klau yg boleh masuk tanpa pertolongan dgn senang hati jer Hadfina melangkah huhuh.. Anak2 skrg ni mcm tu kan mcm2 nak di'explorer'nya. Kadang2 kena perhatikan juga takut silap langkah jatuh plak. Meh la layan pic2 Hadfina ni erk.. Daaaaaa...
 
 
 
 
 

2 Pendapat:

MyRule said...

Muahaha...boleh jadi partner in crime ammar ni..Ammar beg troli balik kg tu pun dia sibuk2 nak masuk..eheheh

Lisa said...

wah!!! ada geng hahaha

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket