Followers

Melaka - Part 2 (Tamat Dah....)

Thursday, April 7, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa combinekan entry 2 in 1 la erk heheh.. Masa Jumaat mlm tu family Intan ada buat tahlil so Lisa pn ajak la kak Mai g skali mlm tu, kira cam gather2 la heheh. Pastu sabtu tu pas check out kat resort terus gerak g umah Intan dulu, kitorg ni nama jer g umah kenduri kawin tp lupa nak snap pic dgn pengantin (Roy & Imah), minta maaf la ye Roy, dok sibuk dgn Intan smpi lupa ke pengantin heheh.. Meh la layan pic2 ni erk.. Daaaaaaaa
 Hadfina n acik Intan
 kak Mai @ mummy Ammar & Ammar
 Ummi & Ammar
 Walid & Ammar
 Diatas pelamin indah
 Senyum!!!
 Jeling jer fina erk...
 Tempat mkn beradap cam kat hotel
 Siap ada air pancut lg tu...
Rasa nak cilok jer 1 pinggan heheh

1 Pendapat:

MyRule said...

DAGU FINA..X BOLEH BLAH..HEHEH

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket