Followers

Baby & Daddy Moment Contest

Thursday, April 21, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Kali ni nak join contest plak ye, Lisa telah di tag oleh kak Mai utk join contest ni.. Dah puas selongkar pic so ok la pertaruhkan nasib utk join gak la heheh. Bukan apa tak pernah menang pn huhuh, ala join ni pn utk suka2 jer kan. Sape2 rs nak join meh la memeriahkan lg contest ni yer. Ini la contestnya...

~baby & daddy moment contest~

syarat2 nya :
1. MESTI follow blog D'La Maya
2. Klik 'LIKE' pada D'La Maya FB page. tidak wajib, tapi satu kelebihan jika klik ;)
3. buat satu entry dan letakkan SEKEPING sahaja gambar baby & daddy. baby mestilah berumur sehari hingga 2 tahun sahaja.
4. pastikan entry anda ada link terus ke entry ini.
5. tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join contest ini.
6. jangan lupa tinggalkan komen penyertaan anda ye.

mudah bukan?
jangan lupa tuliskan nama dan umur baby anda dan ceritakan serba sedikit tentang moment itu ye.

hadiah2nya....

1st price ~ items worth rm80
2nd price ~ items worth rm60

3rd price ~ items worth rm50

3 consolation prices ~ worth rm30


closing date : 30 April 2011

mari ye beramai2 memeriahkan contest ini disamping mempromosikan butik D'La Maya ini!
:)

Ini adalah pic yg Lisa pertaruhkan ye..
Hadfina Nur Iman Binti Mohamad Hanzallah
5 Bulan

Pic ni diambil masa 01012011, kami g jalan2 kat East Cost Mall Kuantan, time ni tgh beratur nak beli donut BigApple heheh. 
Lisa snap jer pic ni masa hubby nak suapkan puting pada Hadfina.

3 org rakan yg Lisa tag : 
Lis 
Amy 

2 Pendapat:

~daRLee ZuRiS~ said...

salam kenal kembali :)
thanks sudi join contest ye
best of luck!

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket