Followers

Update Terbaru Hadfina Nur Iman

Tuesday, December 14, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Semlm Lisa n Jeff bwk Hadfina g checkup 4 bln, kali ni takde kena inject heheh, rest dulu kata misi. Alhamdulillah berat Hadfina naik 400gm tp misi tu cam terkejut jer sbb misi ckp naik skit sgt huhuh errr btul ke skit sgt naik, Lisa rs byk dh tu sbb la ni tak baper nak larat klau dodoikan Hadfina tido, maklum ler Hadfina tak tido dlm buaian tp tido kat dlm katil baby, erm sebelum masuk dlm katil kena la didodoikan dulu baru lena Hadfina nak tido heheh.. Next checkup 12-01-2011.
Masa Ahad lepas 1st time Lisa buka sarung tgn n sarung kaki Hadfina, nak bg belajar2 pegang brg. Tapi yg Hadfina suka buat ialah menghisap jari-jemarinya dgn ada sound effect lg tau.. Meh la layan pic2 terbaru Hadfina erk heheh... Daaaaaa
 
 
 
 

4 Pendapat:

MyRule said...

Long.. Ammar dah start blajar buka sarung tangan and kaki time siang and kat umah. Nak bagi dia blajar memegang. X pandai isap jari lagi..tapikan mulut dia asik isap semua benda je.. tudung akak pun kalau dapat dia isap.. :p

Lisa said...

erm skrg ni hadfina dh tak pakai sarung tgn n kaki lg kak mai, cuma klau nak jln jauh kena la pakaikan stokin heheh..
uishhh jari dia tak hisap erk, ok la tu klau tak mau kena tukar baju jer kak mai, hadfina skrg ni mlm jer sekurang2nya 2 helai baju huhuh

fikaryna said...

dah beso baby hadfina..

sat g dah pandai macam2..cepat betul masa berlalu yer..

Lisa said...

iyer la untie ryna, mmg Hadfina cepat besar pun, ummi ckp tak larat nk dukung lama2 heheh..

mmg nanti sure rindu dgn hadfina yg masih baby ni

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket