Followers

Jom Join Si Manjaku Comel

Tuesday, December 14, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa kena tag join contest dgn Kak Mai huhuh, erm skali skala ok la kan seronok jugak join contest mana tau ada rezeki Iman heheh..
Iman.. nak masukkan pic Iman yang mana 1 erk ni.. hah! ummi pilih yang ini erk..
Erm.. pandaikan Iman bergambar heheh, walid panggil skit jer terus pandang kamera tau.. Ini first time ummi cabut sarung tgn saya tau, saya takmo hisap puting tp nak hisap jari saya ni.. jari saya ni sedap sgt rsnya sampai berbunyi2 bila saya hisap jari saya ni, harap2 saya menang la contest ni erk..

Ada syarat tau nak join contest ni.. meh baca kat bwh ni erk..

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..
Lisa dah follow tau...


2- anda mempunyai blog sendiri... 
iye ini mmg blog Lisa sendiri
 
3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)
entry dah buat dah..

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)
ok dah
 
5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...
ok

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....
Iman baru jer 4 bln..

7. tag rakan2 anda 5 org...
rakan2 yg Lisa tag ialah
i. Lis
ii. Lynn
iii. Dian

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh...


hadiah :
Jeng jeng.. serprise.. tapi yang pasti hadiah die best

tarikh tutup:
25 December 2010 230pm

3 Pendapat:

MyRule said...

alololo...comeinyer iman.. nanti balik sini bagitau

CikPuanMiera said...

hohohoho.
suda 3 org tag saye ni.
hahaha.
insyaallah ye.

SyaNa said...

eh iman jugak ye
hehhee ok ok nnt aku join
tq bebeh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket