Followers

Part 1 - Dinner kat Tg. Lumpur

Wednesday, November 10, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Lama betul Lisa tak update blog ni kan, heheh maklum ler family dtg bercuti kat sini.. cuma ayah jer yg tak dtg sbb keje.
Family smpi hari Jumaat lebih kurang jam 2 pagi sbb gerak dari Shah Alam lepas Isyak. Yang dtg aritu Mak, Mama, Angah, Ela, Afiq Maksu, Uncle & Awisy. Dtg 2 kereta.
Ok part 1 ni Lisa nak citer pasal kami g mkn malam kat Tanjung Lumpur, makan seafood nyum3.. Lisa ada pic skit jer, tunggu adik Lisa send, meh la layan pic2 yg ada dulu erk.. Pasni Lisa sambung Part 2 plak ye.. Daaaaaa
 
 
 
 

2 Pendapat:

atty's said...

seronok kan dpt berkumpul..
makan2 sama family ..

Lisa said...

mmg seronok sgt2 tp kurang sorg la, ayah tak join skali huhuh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket