Followers

Besday Party Awisy

Thursday, November 25, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Hari Jumaat lepas Lisa blk Shah Alam sempena nak celebrate besday Awisy. Awisy ni anak maksu Lisa merangkap anak teruna Lisa la sbb Lisa dah beli Awisy ni heheh..
Besday Awisy 18-11 tp kami celebrate hari Sabtu, Maksu siap panggil budak2 lg utk memeriahkan majlis Awisy tu, kira mcm zaman kami bdk2 dulu la pasti sambut besday tiap2 thn hehehe... Meh la layan pic2 ni erk... Daaaaaaaa..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 Pendapat:

atty's said...

happy besday utk awisy

meriah besday party awisy, mcm2 makanan ada..palin besh roti jala

Lisa said...

erm macih untie hehe
roti jala tu maksu order, lain2 masak sendiri jer..
sepupu2 besar awisy rajin masak heheh

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket