Followers

Klinik Komuniti Beserah

Wednesday, October 20, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra..

Isnin 18-10-2010 aritu Lisa n Jeff bawak Iman g klinik komuniti Beserah utk check Iman n inject 2 bln. Lisa pun kena check gak, masa Lisa g makmal Jeff yg kena handle Iman utk timbang berat n ukur panjang. Alhamdulillah berat Iman dah 4.7kg n panjang 56cm. Masa time nak tunggu jumpa misi utk inject Iman tu Lisa bg susu pastu masa nak masuk bilik tu Lisa tarik la botol susu Iman punya menangis mcm kena pukul je, pastu masa misi nak inject Lisa tarik lg puting susu tu, time inject tu Iman dok menjerit sakit campur skali dgn lapar susu, pas bagi semula susu terus senyap. Next appointment 15-11-2010. Sebelum balik ambik ubat demam dulu takut2 Iman demam plak..

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket