Followers

Kek Coklat

Tuesday, October 26, 2010

Assalamualaikum & Salam mesra...

Isk lama betul tak update blog ni.. byk benda nak citer tp pic2 kat hp hubby takleh nak bluetooth plak kat laptop ni uwaaaaaaaa.. sebelum ni ok jer, ntah apa masalahnya tak tau ler Lisa..
Erm hari Jumaat mlm aritu Lisa teringin plak nak mkn kek coklat, tgk2 blog ada yg jual kat area umah tp sekali tgk rege mahal la plak huhuh, check2 bahan kat dapur Alhamdulillah semua ada jadi Lisa pun merajinkan la diri membancuh kek coklat heheh.. Meh la layan gambar2 kek coklat Lisa erk.. Daaaaaaa
 
 
 
 

0 Pendapat:

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket