Followers

Farewell @ KFC Seksyen 20

Monday, February 8, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Lama betul Lisa tak update blog ni, tahap kerajinan semakin berkurangan semenjak nak berhenti kerja nih hehehe, ok tak alasan Lisa nih?? Isk mana leh malas2 time peknan nih, nanti baby ikut hah sape yg susah nantikan Lisa & Jeff ler huhuh...
Dah lama tak update tiba2 terus citer pasal farewell lak Lisa nih kan hehehe, yg nih 1st celebration nanti ada 2nd time lak.. Bos besar Lisa yg belanja anak2 buahnya sempena Lisa nak berhenti nih, baik hati bos besar Lisa nih, namanya SC Puah.. Lisa takmo citer byk la erk, tgk la pic2 yg sempat di'snap' td... Daaaaaaaa
Menu Lisa yg nih...
 
  
  
  
Yang dok senyum simpul tu la, geng baru yg ganti tempat Lisa nanti...
 
  
Inilah bos besar Lisa, Ms. Puah
  
Lisa dpt bunga dengan chocolate Ferrero nyum2
  
Inilah team QAQC
  
 

4 Pendapat:

fikaryna said...

lisa dah nak berenti keje..waa..dapat ceklat ferro roche yg best tuh..rehat2..leh join contest ryna..huhu..

Lisa said...

ryna : iyer ryna, lisa nak berhenti dok dekat dgn suami.. erm takde rehat pun, kena terus mulakan biz dr umah nih ryna.. gambar menarik takde la ryna hehehe

nURmALa mAZLan said...

naper akak nak benti ekrja?? sbb pregnant ker?

Lisa said...

mala : sbb akak nak ikut suami, akak nak pindah dok kuantan, bkn sbb pregnant pun dik...

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket