Followers

Pusat Bersalin & Poliklinik Barakah

Tuesday, February 2, 2010

Assalamualaikum & Salam Mesra...

Ahad lepas Lisa g check up kat Pusat Bersalin dan Poliklinik Barakah, Lisa mmg check up kat sini sejak Lisa bleeding masa awal2 mengandung dulu, maksu Lisa yg suggest kat sini sbb semua Staff & Doktor kat sini mmg friendly, service pun bagus...
So, kali nih Lisa g check up dgn ditemani suami tercinta hehehe, 1st time g dgn mama@nenek, 2nd time dgn angah, and 3rd time hubby lak yg temankan... Seronok la sbb org lain semua suami yg temankan diorg, so jeles gak la hehehe...
Erm nih gambar scan baby tau, bersemangat Jeff tgk baby kat scanner tu, mmg tersenyum lebar masa Lisa tgk muka Jeff, seronok bkn main lagi Jeff... Lisa pun sama gak rasa teruja tgk baby dh makin membesar, dh nmpk tgn n kaki baby, pasni rsnyer Lisa dh tak g check up sini lg sbb Lisa akan berpindah ke Kuantan... Kawan2 doakan erk moga baby Lisa & Jeff akan selamat sehingga dilahirkan, aminnnn....

4 Pendapat:

fikaryna said...

tahniah..dan semoga semuanya selamat..

Lisa said...

ryna : terima kasih, aminnnn mudah2an, pasnih ryna lak erk

iqafi said...

sukenye...

aiemmalya said...

tahniah..moga2 semuanya selamat...
nak nyibuk tnye nie..hehe..pindah kuantan kat mane?

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket