Followers

Mari Bersolat

Tuesday, May 29, 2012

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lama betul tak update blog ni, bukan takat berhabuk je dgn bersawang habis la heheh, insyaAllah akan merajinkan diri update blog sbb my lappy dah dpt semula selepas di'upgrade'kan. Suami yang byrkan lagi ler sukanya.. Pic2 bawah ni bukan nak menunjuk2 tapi Hadfina kerap gak ikut walidnya solat, belajar dari kecik lgkan mudah faham, tp biasa la klau anak2 kecik ni solat tonggang tonggeng la time rukuk tu heheh...
Meh layan pic2 Hadfina ni erk...
 
 
 

2 Pendapat:

rDnA said...

Pandai hadfina solat..semoga hadfina membesar menjadi anak yg solehah

Lisa said...

aminnnn terima kasih acik rdna

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket