Followers

Makanan Terbaru Hadfina

Friday, May 6, 2011

Assalamualaikum & Salam mesra...

Lisa nak perkenalkan makanan terbaru Hadfina Nur Iman heheh.. Jeng! jeng!jeng! tadaaaaaaa....
Ini namanya mee suah heheh, utk Hadfina just rebus jer mee ni pastu tambah garam skit jer.. Alhamdulillah Hadfina suka, Hadfina dah takmo makan makanan Cerelac tu lg, ganti dgn mee suah & roti jer...
Sejak kena chicken pox ni Hadfina bertukar selera pulak heheh, takpe2 ummi tak kisah pn yg penting Hadfina tetap makan yer... Chicken pox Hadfina semakin pulih, Alhamdulillah...

3 Pendapat:

MyRule said...

Long..kalau boleh baby bawah setahun x yah bagi garam n gula. Cuba along gantikan ngan ikan bilis utk perisa.. :p

Lisa said...

ok2 kak mai, ikan bilis tu kena sangai dulukn, pastu blendkn

MyRule said...

Aha..camtu lagi best..:p

 
-<@bong'su'lung@>-. Design by Pocket